«Людяність і доброта – ось дві риси, які ніколи не повинні втомлювати людину»



    Fenix Agro - соціально-відповідальна компанія. Діти – це наше сьогодення і наше майбутнє. Заради їхнього щастя, щиросердечних усмішок дорослі роблять все, щоб малюки не засмучувались, не почували себе самотніми. Нам важко уявити, що відчуває у своєму серці маленька дитина, яка позбавлена батьківської любові.

    22 грудня 2018 року наша команда продовжила соціальний проект «Новий рік руками дітей». Діти, на яких направлено проект, отримали емоційну та моральну підтримку, через насичення їх життя спілкуванням, цікавими подіями та культурними заходами.

    Так, вихованці притулку разом з командою Fenix Agro розфарбували новорічне печиво. Під час проведення даної акції діти отримали масу емоцій, оскільки вони власноруч принесли свято для інших людей та їх сімей, яке б хотіли отримати і самі. В свою чергу, наша команда усіма силами намагалась створити свято для них, принести любов і щастя у серця наших маленьких героїв. Дивлячись на усміхнених та щасливих дітей, невільно замислюєшся про вічні життєві цінності та про те, що власною порадою та добрим словом ми можемо розкривати кращі здібності та таланти дітей, допомагати у формуванні їх повноцінних особистостей.

Майстер – клас з дівчатами.

Майстер – клас з хлопцями.

    Досягнення дітей – це Ваші досягнення! Нехай з кожним роком в цих діток з’являються нові мрії і натхнення, нехай панує добро у їхніх серцях.

    І пам’ятаймо: «Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – зробити її щасливою».

×