Для щастя треба зовсім мало...



Кожна дитина чекає на день святого Миколая з вірою в диво. Як же це чудово, коли у тебе є сім'я і є люди, які постійно про тебе турбуються. На превеликий жаль, не кожна дитина може розказати про хороше дитинство, увагу зі сторони батьків, а є і такі, які навіть не уявляють, як це мати сім'ю, турботу і ласку.

Саме таким діткам, вихованцям дитячого притулку, ми присвятили день, щоб максимально наблизити їх до відчуття родинного затишку та турботи, подарувати їм свою увагу, розділити разом з ними миті радості. Радості в цей день було багато.

17 грудня 2017року наша команда, за підтримки керівництва розважально-спортивного компелксу Амарант, ініціювала день розваг для діток з притулку. 

Хоча з дітками ми вже знайомі, але хвилювалися всі. Вишикувавшись у холі Амаранту, наша команда оплесками зустрічає малят, які організовано прибули зі своїми вихователями.

Розділившись на дві групи, менші дітки розважалися в Джунгліленді, а старші – каталися на роликах на Ролердромі. Приємним моментом катання було те, що кожен працівник нашої компанії за ручку із дітками разом відпрацьовували навики катання, а деякі взагалі вперше стали на ролики. Дітки довірливо протягували руки, невпевнено ставали на ножки, але через годину катання всі були на стільки задоволені, що очі у всіх – і в малих, і в дорослих – просто сяяли. Це було так помітно та приємно…

Яке ж новорічне свято без Святого Миколая та подарунків?!

У веселій та радісній атмосфері дітки перенеслися із помічниками Миколая в теплі краї, побували в кумедних пригодах, за що отримали солодкі подарунки.

Не зупиняючи дихання дітки потрапили до залу танців, де для них провели майстер-клас по хіп-хопу. 

Тут вони ще раз довели, що є невичерпним джерелом енергії та позитиву.

Ми усі отримали багато позитивних емоцій та заряду енергії для хороших справ на наступний рік, завдяки теплому прийому, щирим посмішкам, радісним поглядам від дітей!

З святом Святого Миколая!

Відео події - за посиланням

×