​Спеціальна пропозиція для АВМ –знижка на пивну дробину 30%



Спеціально для членів АВМ компанія FenixAgro пропонує пивну дробину від пивного заводу «Рогань» (Харків), зі знижкою у 30%.

FenixAgro постійно розширює свій асортимент, щоб як найкраще задовольнити потреби своїх клієнтів.

1 червня 2014 року компанія Fenix Agro стала ексклюзивним дистриб’ютором пивної дробини від пивного заводу «Рогань» (Харків), заключивши відповідний договір на основі тендеру.

FenixAgro вважає компанію « САН Ін Бев» солідним партнером, якість продукції якого не викликає сумнівів. В традиціях FenixAgro акцент в дистрибуції буде поставлений на надійності, якості та ціні.

Пивна дробина ― це відходи галузі пивоваріння. Продукт містить багато білка (25-30% у сухій речовині) і клітковини. Пивну дробину використовують у годівлі жуйних і моногастричних тварин.

Волога пивна дробина по суті є стерильним продуктом. Її виготовляють із високоякісного харчового зерна і піддають інтенсивному нагріванню упродовж тривалих періодів. Нагрівання зерна поліпшує його смакові якості, а також сприяє підвищенню вмісту не перетравного або байпасного протеїну.

Вологу пивну дробину можна використовувати у господарствах, які знаходяться неподалік заводів із виробництва пива, тому що вона містить багато вологи (75-80%). Разом з тим, великий вміст вологи може бути й перевагою для тих виробників, де якість води і забезпеченість нею не найкращі. Також високий вміст вологи поліпшує смакові характеристики корму і його споживання.

×