Fenix Agro виступили хедлайнером на вебінарі для галузі свинарства



    В рамках програми USAID AGRO «Впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва України» відбувся вебінар щодо актуальних питань та проблем в галузі свинарства.

    Однією із актуальних тем цього сезону є ринок кормів та зерна в Україні. Адже, 2020 рік став справжнім викликом для всього аграрного світу, і тваринницької галузі зокрема. Компанія FenixAgro, будучи надійним постачальником сировини для агровиробників України, стала хедлайнером вебінару. 

    Експерт компанії, Валерія Шаймухамєтова, прокоментувала ситуацію на ринку кормів та зерна: «Зараз, на ринку спостерігаємо ситуацію із різким збільшенням цін як на фуражне зерно, так і на продукти переробки олійних культур, шротів, зокрема. Через зменшення прогнозів виробництва як зернових, так і олійних, на ринку є думка про можливий дефіцит кормової сировини. Але, як показує практика, внутрішній ринок повністю забезпечений кормами. Питання тільки в ціні сировини, яка для деяких культур росте навіть не щоденно, а погодинно.».

    Загалом, участь у вебінарі взяло близько 60 господарств із восьми областей: Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Полтавської та Черкаської. 

×