А Ви чекаєте на щорічний Міжнародний Конгрес "Прибуткове Свинарство"?



    2020 кидає все нові виклики. Не вийшло зустрітися, як зазвичай, у червні – не проблема. Зустрічаємося у жовтні! Цьогоріч ХІІ Міжнародний Конгрес "Прибуткове Свинарство" відбудеться в новий час та в новому місці.

Де: ТРЦ «Термінал», вул. Київська, 316, м. Бровари, Київська обл.

Коли: 9 жовтня 2020 року

    Як зазвичай, це день – насичений подіями, новими знаннями, зустрічами, корисною інформацією. В рамках Конгресу, провідні українські та міжнародні експерти поділяться знаннями та досвідом в галузі свинарства і не тільки. Так, однією із тем бізнес-секції стане обговорення ситуації на ринку кормової сировини. Про ситуацію на ринку зернових та олійних культур розповість провідний експерт Олексій Тартаківський. 

    «Кілька років поспіль були рекордні врожаї. Ми кожного року їх оновлюємо. В цьому сезоні через непогоду у Центральних та Південних регіонах країни рекордні урожаї були скореговані донизу. Тобто, не можна сказати, що урожай у нас поганий. На фоні останніх 5-и років врожай нормальний. Але відносно минулих 2019 та 2018 рр у нас буде зниження. Тобто криза є, але кризи і немає», - прокоментував експерт.

    Отож, чи варто тваринникам в галузі свинарства хвилюватися про можливу кризу на ринку кормів? Які перспективи чекають Україну у зв’язку із цьогорічним врожаєм? На всі ці питання можна отримати відповідь під час однієї із наймасштабніших подій у галузі свинарства – ХІІ Міжнародному Конгресі Прибуткове Свинарство 2020.

    Компанія Fenix Agro незмінний партнер Конгресу вже протягом багатьох років. Тому, з радістю чекаємо всіх бажаючих зустрітися на локації компанії в ТРЦ «Термінал», 9 жовтня 2020 року. 

×