Важливо! Fenix Agro працює



    Fenix Agro продовжує працювати в штатному режимі. Тому, будь-який Ваш запит – не залишиться без уваги. Ми розуміємо, що забезпечення господарства кормами не менш важливо, ніж забезпечення продуктами людей.

    Наші постачальники та перевізники, також, працюють разом із нами. Оскільки, у нашому розпорядженні база із близько 1200 надійних постачальників, 400 професійних перевізників – ми зробимо все можливе, щоб не виходити із звичного для Вас ритму поставок кормів. Звичайно, із вдумливим розумінням теперішньої ситуації. Тому, не забуваємо про рекомендації Уряду та МОЗ України, дотримуємося всіх правил особистої та колективної безпеки.

    Перш за все, всі офіси, склади та кабіни водіїв забезпечені засобами індивідуального захисту та антисептиками. Всюди проводиться постійне дезінфікуюче прибирання. Працівники заводів, складів та водії вантажівок забезпечені захисним одягом та масками. Перед поїздкою, наші водії обов’язково проходять медичний огляд вимірювання температури. У разі погіршення самопочуття чи виявлення ознаків застуди, всі працівники, без винятку, не допускаються до виконання своїх обов’язків. Ми уважно слідкуємо за ситуацією в країні та світі, що і Вам рекомендуємо.

    Слідкуйте за нашими новинами на офіційному сайті, на сторінці Facebook та офіційними джерелами України.

    Список корисних посилань:

    Сайт компанії - https://fenix-agro.com/

    Facebook компанії - https://www.facebook.com/Fenix1Agro

    Кабінет Міністрів України про коронавірус - https://covid19.com.ua/

    Офіційний канал в Телеграм - https://t.me/COVID19_Ukraine

×