Молочний Конгрес 2020: як це було



    Як кажуть, нове місце – свіжий старт. 3-4 березня 2020 року в оновленому павільйоні виставкового центру KievExpoPlaza відбувся ХІІІ Міжнародний молочний конгрес 2020 – найголовніша подія молочної галузі України. Цього року, як і декілька років поспіль, компанія Fenix Agro виступила офіційним партнером Конгресу.

    В Україні не існує аналогів події такої ж масштабності та ефективності. Адже, з року в рік, вже 13 років поспіль, Молочний конгрес збирає все більше учасників, експертів, однодумців, піднімає гарячі питання галузі, допомагає отримати відповіді та обмінятися досвідом. Молочний конгрес – це можливість поділитися новими ідеями, думками, знаннями та контактами. Головними хедлайнами Конгресу стали обговорення викликів та стратегій молочної галузі України, технологій виробництва молока, управління фермою та ветеринарія.

    Для покращення системи постачання, сервісу та створення оптимальних умов, компанія Fenix Agro постійно вдосконалюється. Молочний конгрес – це можливість для нас зустрітися із нашими партнерами, клієнтами, обговорити співпрацю та шляхи її покращення. Наша мета – бути кращим сервісом на аграрному ринку, до якого повертаються знову і знову. До речі, не тільки місце проведення конгресу стало новинкою для наших партнерів. А і ми самі. Адже, 2020 рік компанія розпочала із рефрешу власного стилю, а Конгрес став вдалим місцем його презентації. Протягом двох днів, на стенді компанії працювала команда висококваліфікованих співробітників, які надавали актуальну інформацію українського ринку кормів. Наші клієнти мали змогу ознайомитися із каталогом наших продуктів та придбати їх для свого господарства прямо на місці. Ми пропонували: зерно, шрот та макуху, мокру пивну дробину, жом, спиртову барду, висівки, мінеральні добавки, престартери. Серед наших пропозицій не тільки вигідні ціни, зручні умови поставки, а і відмінна якість.

    Адже, Fenix Agro, як національний оператор ринку, забезпечує послугами 30% тваринницьких комплексів по всій країні. Тому, зустрічатися щороку з нашими партнерами та клієнтами під час Молочного конгресу – важлива частина нашої роботи.  

×